ساده ترین کار در دنیا سیاست با استفاده از رسانه، برای تخریب رقیب
و سخت ترین کار عمل کردن به وعده های داده شده و دوری از کار هایی است که آن ها را فقط چند ماه قبل نکوهش کرده ایی.
اینکه دولت شیخ حسن روحانی انشالله موفق باشد قطعا آرزوی هر ایرانی و
مخصوصا قشر مستضعف است چون با ضعف دولت ها مخصوصا در مسائل اقتصادی بیشتر قشر مستضعف
هستند که آسیب می بینند.
اما بحث اینجا است که شیخ پنجاه و چند ساله آیا می تواند بعد از گذراندن یک کار ساده حال بخش سخت عمل کردن به وعده ها را هم انجام دهد؟
آیا صحبت اخیر روحانی و تغییر حرفش از راه حل 100روزه برای مشکلات اقتصاد به رصد و اطلاع به مردم در این صد روز برای فرار است؟ آیا وقتی وعده 100روزه می داد به سختی کار آگاه نبود و در صحنه حاضر شد و یا این هم بهانه ای است برای....؟
البته مشخصا با توجه به شروع نشدن دولت یازدهم گمان زنی در مورد عملکرد دولت شاید قدری زود باشد اما در این یادداشت با توجه به وابستگی علنی روحانی به هاشمی قصد بررسی شیوه ثابت در عرصه سیاست که توسط اطرافیان هاشمی در این چند سال استفاده شده است را داریم.
مشخصاً روحانی نیز مانند خاتمی نیاز بسیاری به رسانه دارد، رسانه هایی که چندی قبل از زمان اعلام حضور او وعارف به عنوان توپ خانه تبلیغاتی شروع به صاف کردن مخالفان کردند، روزنامه ها و رسانه هایی که خوب می دانند چه طو می شود با فشار به افکار عمومی شخص معلوم حالی را به عرصه سیاست برگرداند.
هاشمی به خوبی می داند با بالا رفتن سن خودش و اطرافیان درجه اولش مصلحت این است دولت بتواند 8 سال پا
برجا به ماند اما باتوجه به روحیات ضعیف روحانی در بحران ها و نیز مشکلات بسیار زیادی که به واسطه تحریم ها و کارشکنی های داخلی و ضعف های ساختاری و جود دارد احتمال کوتاه بودن عمر دولت بیشتر از احتمال طولانی بودن آن است. پس باید منتظر بود تا همین توپ خانه بعد از مدتی با مطرح کردن شخص جدیدی در بوجود بیاورد.
رصد صحبت های اطرافیان روحانی و نیز عدم استفاده احتمالی از بعضی از شخصیت های مطرح اصلاح طلب صحبت های گاه و بیگاه در نگوهش بعضی از شخصیت های ،بیشتر برای این به نظر می رسد که در سایه 4 سال کار تشکیلاتی اصلاحات در سال 96 منتهی به سال 96 منتظر ظهور جریان نزدیک به اصلاحات اما با ظاهری متفاوت بود.
از طرفی با تخریب کامل اصولگرایان احتمال استفاده از این تخریب ها در چهار سال بعد بیشتر از هشت سال بعد است، به بیان واضح تر مردم بعد از کلی بدی شنیدن از دولت دهم منتظر تغییرات آنی هستند با عدم عمل به وعده ها که خیلی از آنها شدنی نیست-مانند و عده 100 روزه- مردم بعد از چهارسال از این دولت بر خواهند گشت که در صورت بروز این احتمال هاشمی مهره اصلاحات را به عنوان مهره جایگزین ارائه خواهد داد.
قطعا در طول سه سال اول دولت حسن روحانی توپ خانه قویی تبلیغی که از یک یا دو نقطه خط می گیرد را به نفع دولت فعال دید اما اگر احتمال رای نیاورند روحانی در سطح جامعه باشد آن وقت در سال اخر باید منتظر تغییر مسیر در جهت منافع آقای هاشمی و چرخش توپ خانه تبلیغاتی بود
به بیان واضح تر اگر دولت روحانی در طول این چهارسال توانست نظر مردم را تامین کند که برای دوره بعد خواهد ماند اما اگر نشد با استفاده از شگرد سال 76 -تخریب سوری هاشمی و رای آوردن خاتمی- دولت نزدیک به اصلاحات را باید پای ثابت انتخابات دانست.
البته عده ایی اصولگرای ساده انگار-که با همین ساده اندیشی در انتخابات92
از کسی که سال 84 به نفع هاشمی کنار کشید به عنوان گزینه اصولگرا می دانستند - گمان
می کنند روحانی هم از اصولگرایان ناب است و با حمایت از او می توان ادامه کار داد،
که البته این هم از شگرد های سیاسی است که ساده لوحان همیشه به سادگی در آن غرق می
شوند. بدون شک روحانی هم مانند خاتمی از مهره های سر باخته هاشمی و سیاست ورزی های
او بوده است
.